Dijous culturals a la fresca - La Somereta

  • Ermita i Refugi de Sant Antoni i Santa Bàrbara C/ Ermita de Sant Antoni S
    Ulldemolins

L’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins serà l’escenari dels Dijous culturals a la fresca un any més. Un cicle de concerts que tindrà lloc cada dijous al vespre durant els mesos de juliol i agost, d’entrada lliure i obert a tothom.

Després de dues edicions s’ha convertint en un esdeveniment destacat en el calendari estiuenc del poble i del Priorat, que ofereix una plataforma per a artistes de la regió, així com una oportunitat única per a persones locals i visitants per gaudir d'una proposta cultural diversa en un entorn incomparable.

Enguany comptarà amb una varietat d'estils musicals per a tots els gustos, amb una programació que inclou cant coral, sessions de punxa discs, duets, espectacles de circ, música d'autor i molt més. Cada actuació està dissenyada per crear una experiència única per aprofitar la màgia de les nits d'estiu al Montsant.

Programa d’actuacions (inici a les 19h + sopar):

- 4 de juliol. Concert amb el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc - 11 de juliol. Nou poemes i un epíleg, homenatge a Xavier Amorós amb CincQuarteres

- 18 de juliol. Duo Níric

- 25 de juliol. PD Crazy Juanas

- 1 d’agost. Xerrich a cau d’orella

- 8 d’agost. Lito Wakame en format duet

- 15 d’agost. Jazz, Soul & Reggae amb Geordie B

- Dj de l'Oblit - 22 d’agost. La Sardana de la Cia A foc lent. Circ d’arrel

La Somereta, organitzadora del cicle, és una cooperativa compromesa amb la promoció de la cultura i el desenvolupament rural i sostenible de la comarca. A través d'iniciatives com els Dijous culturals a la fresca, busca fomentar la cohesió social i la dinamització del territori, tot respectant i fent valdre el patrimoni natural i històric del terme i de la serra. En aquest sentit, es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica basada en els productes locals i la tradició culinària mediterrània.

Aquest esdeveniment s'ha consolidat com una cita ineludible per a amants de la cultura i la natura, oferint una combinació perfecta de música, gastronomia i paisatge. 

 

Dijous culturals a la fresca - La Somereta