L'[esc]hola - Som Energia, Som Connexió i Som Mobilitat

  • El Vapor de Prodis, Terrassa Carrer del Bruc
    Terrassa

Reserva't els dies 8, 9 i 10 de novembre per viatjar a Terrassa (a 30 km de Barcelona) i participar a l’[esc]hola, on reflexionarem i sentirem com construir col·lectivament un present i futur il·lusionants, on consumir sigui una acció més curosa, justa i democràtica!

Durant el cap de setmana, aterrarem aquestes idees i reflexions a través de tres eixos fonamentals per consumir de manera alternativa: les cures, la diversitat i la conquesta de drets. Descobrirem experiències concretes que ens serviran d'inspiració per dialogar sobre aquestes tres qüestions prioritàries.

Amb aquest marc compartit, somiarem com han de ser el present i el futur perquè, sense deixar de ser ambiciosos, siguin també realistes i assolibles. 


Ah! I la creativitat i la construcció artística també hi tindran cabuda!

Plasmarem col·lectivament les idees i aprenentatges de l’[esc]hola en diferents formats artístics, com ara la il·lustració, la glossa, els haikus, o el teatre-impro… Creant, compartirem amb el món un missatge il·lusionant i esperançador!

Ponències com les de la Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista, i la Maristella Svampa, investigadora, escriptora, sociòloga i ambientalista argentina, obriran un cap de setmana ple de sessions de reflexió i debat al voltant de l’impuls de la transició ecosocial des de l’acte quotidià de consumir.

L’[esc]hola compta amb entrades a preus populars. A més, si ho necessites podràs reservar allotjament i apuntar-te als àpats. Obrirem les inscripcions al setembre!

L'[esc]hola - Som Energia, Som Connexió i Som Mobilitat