La Fira de l’alTERna’t

  • L'embarcador del Ter, Manlleu Passeig del Ter, 3
    Manlleu

Setembre és el Mes de l’Economia Social i Solidària (ESS) d’Osona i de la Fira alTERna’t, que es farà el diumenge 22 a l’Embarcador del Ter de Manlleu.

La programació del Mes de l’Economia Social i Solidària i de La Fira està plena de propostes i activitats interessants per a tots els públics. Una oportunitat única per fer activitats innovadores i interessants i a la vegada conèixer què fan les entitats de l’alTERna’t, que és la Xarxa d’ESS d’Osona. 

Els actes del Mes comencen aquest diumenge dia 1 amb la Fira Tasta la Llavor del Banc de Llavors de Roda de Ter. Totes les activitats estan organitzades i autogestionades per les empreses i entitats de la Xarxa alTERna’t per l’ESS d’Osona i el suport de l’Ajuntament de Manlleu. 

L’acte principal del Mes serà, un any més, La Fira alTERna’t, que permetrà conèixer el diumenge 22 de setembre a l’Embarcador del Ter de Manlleu l’ampli ventall que representa ja a hores d’ara l’ESS de la comarca.

L’eix temàtic de la Fira d’enguany és la Compra Pública Responsable, que respon a la contractació pública de serveis i productes d’empreses d’ESS per part d’ajuntaments i ens locals.

En aquest sentit, just abans de la Fira, el divendres dia 20, es farà la presentació institucional del Catàleg de productes i serveis per la Compra Pública Responsable impulsat per empreses i entitats de la Xarxa i que suposa un producte innovador i inèdit a Catalunya, i que pretén ser una eina de transformació en la contractació i compra públiques a Osona, i perquè no, que es pugui replicar a Catalunya i més enllà.

La Fira de l’alTERna’t