Jornada Pobles i Barris en Transició: construïm futur des de l’autoorganització popular

  • Bloc4BCN Carrer de la Constitució, 19
    Barcelona

El proper dijous 3 d’octubre de 17 a 20.30h tindrà lloc, al Bloc4BCN, la jornada ‘Pobles i Barris en Transició: construïm futur des de l’autoorganització popular’, organitzada pel Cercle de Transició Ecosocial de Coòpolis, amb l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial (acTe) i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES). Aquest esdeveniment vol generar un espai per reflexionar col·lectivament sobre quin és el marge d’intervenció que tenim des d’allò local, als barris i pobles, davant la crisi ecosocial creixent. En concret, com construïm espais d’acció i governança popular que ofereixin a la gent la sobirania i el lideratge en la transició ecosocial?

Per això us convidem a totes aquelles persones que, des de moviments socials, veïnals, cooperatius i comunitaris, esteu o voleu moure alguna cosa en aquesta direcció, a venir a la tarda del 3 d’octubre al Bloc4BCN.

En parlarem amb:

  • Ruben Suriñach i Eva Vilaseca (acTe, XES)
  • Jaume Grau, activista a Ecologistes en Acció Catalunya.
  • Joana Bergolat, anticapitalistes i activista ecofeminista.
  • Bernat Lavaquiol, Activista en la lluita de Defensa del Territori, Pirineus Vius.
  • Nacho Garcia, Bloques en Transicion (Madrid).
  • Mariona Soler, IDRA, i Xarxa d’Economia Social i Solidària (XES).
  • Juan del Rio, Transition Towns.

I generarem un espai d’intercanvi d’estratègies entre col·lectius de diferents territoris amb voluntat d’impulsar assemblees locals.

Més informació i inscripcions aquí.

La jornada tindrà una altra part, que es durà a terme al matí del mateix dia, sobre Innovació democràtica i desenvolupament local per la transició ecosocial on explorarem les possibilitats de les institucions, i on també us convidem a participar si és del vostre interès.

Esperem veure-us el 3 d’octubre!

Jornada Pobles i Barris en Transició: construïm futur des de l’autoorganització popular