Cicle de Tallers de cuina : Plantes silvestres a la teva cuina
Cicle de Tallers de cuina : Plantes silvestres a la teva cuina
Aquest cicle explora com utilitzar les plantes silvestres a la nostra cuina amb una perspectiva de sobirania alimentària transcultural, posant en valor els coneixements agroecològics migrats. Es tracta d'obrir-se a nous sabors i contribuir a l'adaptació climàtica dels agroecosistemes socials de què formem part.
És un cicle de 4 tallers donats per diferents persones migrades al nostre país.
⚡️?PRIMER TALLER (1/4):
En aquesta ocasió, introduirem la ravenissa (Diplotaxis erucoides), preparant unes Arepitas amb guasacaca de ravenissa i guarapo de caqui (Diospyros kaki). Una entrada al món de la fermentació a la veneçolana, amb Caro Zerpa del Col·lectiu Cuchara.
Taller organitzat pels col·lecius Abundacia vulgaris i Eixarcolant, amb la col·laboració de Foodcoop Bcn.
---
- Gratuït -
? Dijous 14 de novembre, de 18h30 a 20h
? A Foodcoop Bcn : Passatge d'Aragó 9, 08011 Barcelona
? CAL REGISTRAR-SE AQUÍ: https://forms.gle/aqT8e41t5k6y3bFs5