Cicle de Tallers de cuina : Plantes silvestres a la teva cuina

  • Foodcoop BCN Passatge d'Aragó, 9
    Barcelona
Cicle de Tallers de cuina : Plantes silvestres a la teva cuina Aquest cicle explora com utilitzar les plantes silvestres a la nostra cuina amb una perspectiva de sobirania alimentària transcultural, posant en valor els coneixements agroecològics migrats. Es tracta d'obrir-se a nous sabors i contribuir a l'adaptació climàtica dels agroecosistemes socials de què formem part. És un cicle de 4 tallers donats per diferents persones migrades al nostre país. ⚡️?PRIMER TALLER (1/4): En aquesta ocasió, introduirem la ravenissa (Diplotaxis erucoides), preparant unes Arepitas amb guasacaca de ravenissa i guarapo de caqui (Diospyros kaki). Una entrada al món de la fermentació a la veneçolana, amb Caro Zerpa del Col·lectiu Cuchara. Taller organitzat pels col·lecius Abundacia vulgaris i Eixarcolant, amb la col·laboració de Foodcoop Bcn. --- - Gratuït - ? Dijous 14 de novembre, de 18h30 a 20h ? A Foodcoop Bcn : Passatge d'Aragó 9, 08011 Barcelona ? CAL REGISTRAR-SE AQUÍ: https://forms.gle/aqT8e41t5k6y3bFs5
Cicle de Tallers de cuina : Plantes silvestres a la teva cuina