Tallers de confitures, melmelades i gelees al Museu de la Confitura

  • Museu de la Confitura pl. Major, s/n
    Torrent (Baix Empordà)
Els tallers per a adults consisteixen en:
• Introducció teòrica sobre les confitures a realitzar.
    • Elaboració per part dels alumnes  de confitures, melmelades o gelees.
       • Maridatge de la confitura i gelea preparades amb un menú de degustació.

dissabte, 6 d’octubre 2012
  fruites de tardor: castanya - codony
dissabte, 3 de novembre 2012
verdures de tardor: carbassa - bolets
dissabte, 1 de desembre 2012
confitura de Nadal - gelea de cava
dissabte, 12 de gener 2013
cítrics I : taronja amarga - mandarina
dissabte 2 de febrer 2013
cítrics II : aranja,taronja,llimona - llima
dissabte, 2 de març 2013
confitures agredolces: chutneys - ceba
dissabte, 6 d’abril 2013 Sábado,
  fruites de primavera: maduixa - gelees  
dissabte, 4 de maig 2013 gelees de flors, d’espècies i d’herbes aromàtiques
dissabte, 1 de juny 2013
fruites i verdures d’estiu:  albercoc - carbassó
juliol i agost: cursos per a nens

Preu per curs: 50 €
Horari: de 10 a 13.30 h.
  Places limitades, segons ordre d’inscripció i previ pagament.

Per a mes informació i inscripcions, trucar o enviar un e-mail a: Museu de la Confitura Plaça Major s/n 17123 Torrent (Girona)
Tel.: 972 30 47 44
[email protected]
www.museuconfitura.com