Entrevistes
"La producció ecològica no només beneficia a qui la consumeix, també al conjunt de la població"
Anna Serra
Granja de llet ecològica La Selvatana"Trobar olis de Denominació d'Origen Protegida a les grans cadenes és molt difícil"
Simon Casanovas
President del Consell Regulador de la DOP EmpordàPremi Gaudí 2009 al Millor Curt
Laia Fàbregas
Economista i directora del documental "501", una anàlisi de les frustracions de qui es queda a l'atur"La producció ecològica ha de ser local però també ho ha de ser la seva distribució"
Estel Armengol
Propietària de El Cabàs"Comprar productes d'alimentació locals ha de ser un acte quotidià"
Elena Espeitx
Experta en hàbits socials vinculats a l'alimentació"No estem en una crisi de demanda, estem en una crisi de pànic a gastar"
Xavier Sala Martín
Economista i patró fundador de la Fundació UmbeleDina'm, una iniciativa per canviar les escoles menjant
Oriol Costa
Director de Dina'm"No podem seguir creixent sempre, ara toca madurar"
J
D"Les bases del finançament del sistema sanitari català són encara de 1999"
Carme Sabater
Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat"La valoració dels paisatges és una qüestió cultural"
Joan Nogué
Director de l'Observatori del Paisatge de CatalunyaLa cara amarga de la rebaixa de l'Euríbor
Emili Ruíz
Empresari"Els governs han de posicionar-se al costat del ciutadà"
Montserrat Serrano
Advocada membre del Col.lectiu Ronda