Entrevistes
"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa)"Hem creat un portal per distribuir la nostra carn, anem de la granja a la ciutat"
Joan Duranoc -Granja Ramonic-
productor de carn de porc ecològica“El client és el responsable final dels diners”
Joan Anton Malé
Subdirector general de Triodos Banck"El 90% de la producció l'exportem al mercat europeu"
Hans de Roos
Oli ecològic Can Solivera"Comercialitzo gairebé tota la producció a través d'Internet"
Marcel Oriol
Pagès ecològic del Parc Natural del MontsenyLes Torres de Selma: El vi biodinàmic i la seva vinculació al paisatge
J
pVerdures i fruits Molins, producció i venda dins de l'àrea metropolitana
L
pVerdures ecològiques "de l'hort al pot"
Montserrat Miralles (Can Maia)
Productora de verdures i conserves ecològiquesLes clàusules de les hipoteques que més mal han fet
Jordi Tarruella
Sots- President d'Aicec - Adicae"Cal plantejar seriosament cap on ha d'anar l'agricultura"
Josep M. Coll
Vicepresident de l'Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la TerraPlantes de Biomassa, problema o solució?
Martí Boada
Naturalista i Doctor en Ciències AmbientalsEl Rull - Can Maspons, ous ecològics a redós dels Cingles de Bertí
Pere Maspons i Xavier Julian
Ramaders ecològics