Etiqueta: alimentació
El supermercat cooperatiu Foodcoop BCN obre les vendes per a persones no sòcies coincidint amb el segon aniversari
“Hem construït un projecte que semblava molt complicat. Hem demostrat que es pot tenir un altre tipus de relació amb l’alimentació i el consum”, Edgar Pérez, soci de Foodcoop BCNTàrrega posa en marxa una campanya de sensibilització contra el malbaratament alimentari
El Magatzem d’Aliments Solidaris pretén conscienciar a través de xerrades, tallers i missatges a xarxes socialsOberta la convocatòria d’ajuts El Salt 2023 per a petites productores
Els tres projectes guanyadors rebran el suport tècnic necessari per digitalitzar-se i aconseguir un canal de venda directaLa Xarxa de Recuperació d’Aliments és una realitat a Sant Cugat del Vallès
La iniciativa, sorgida de l’Assemblea pel Clima, pretén recuperar els excedents alimentaris dels supermercats i comerçosPetits productors d'Osona i el Bages s'alien per fer més viable la sobirania alimentària
Han creat el projecte ‘Fem-ho fàcil’ per rendibilitzar qüestions com la distribució, la producció, o la comercialitzacióLa inflació marca un nou rècord a Catalunya: “Últimament ens mirem els preus amb lupa”
Els experts asseguren que la gent continuarà viatjant, però preveuen una reducció de la despesa durant les vacancesLa inflació marca un nou rècord a Catalunya: “Últimament ens mirem els preus amb lupa”
Els experts asseguren que la gent continuarà viatjant, però preveuen una reducció de la despesa durant les vacancesUn mapa recull els comerços d'aliments poc saludables i els ecològics a Barcelona
L'oferta d'alimentació ecològica a la ciutat creix un 38% entre el 2016 i el 2019El consum d'aliments i begudes a Barcelona genera almenys 2,5 milions de tones de CO2 anuals
Un estudi fa una estimació inicial de la petjada de carboni total generada fora de la ciutatBarcelona acollirà del 19 al 21 d'octubre un fòrum global sobre alimentació sostenible
El debat reunirà presencialment i telemàticament prop de 400 participants internacionalsEl poble on els terrenys en desús es converteixen en horts comunitaris i jardins comestibles
La iniciativa, a Senterada, Pallars Jussà, vol fomentar la sobirania alimentàriaLa cria d'insectes per al consum humà: una indústria creixent a Europa que deixa una petjada ecològica menor
2.000 espècies d'insectes que són consumides per humans poden ajudar a combatre el canvi climàticUnió de Pagesos i Espigoladors col·laboren en la recuperació de la pèrdua alimentària en la producció primària
Ambdues entitats també treballen en una guia per garantir que el producte que arribi al consumidor sigui segurObrir un negoci en plena pandèmia: projectes a correcuita, retards i molta incertesa
Malgrat la crisi, els empresaris no poden abandonar els seus plans: “Si no tens ingressos, no et queda més remei”Una alimentació sostenible pot ajudar a combatre el canvi climàtic
A l’Estat espanyol, un canvi del model de dieta reduiria un 72% l'emissió de gasos d'efecte hivernacleEl consum excessiu de carn processada incrementa un 50% el risc de tenir malalties cardiovasculars
Justícia Alimentària constata en un informe que la població menja vuit vegades més carn processada de la màxima recomanadaNo mengis el que no menjava l'àvia
La Plataforma Aprofitem els Aliments presenta el documental de com es va gestar la #zerofoodwastebcn
El repte era aconseguir cuinar 1.000 racions amb aliments rescatats i es va quedar petit amb la col·laboració de més de 150 voluntarisCau un 8% la venda d'habitatges nous
Retards i productes defectuosos concentren les queixes dels compradors per Internet
Semàfors intel.ligents i càmeres per controlar el vandalisme contra radars
El turisme sanitari pressiona el sistema actual
Vodafone ofereix tarifa plana de TV
El xampany i l'MP3 condicionen la inflació britànica
Una taxa aplicada al correu per limitar l'spam als EEUU