En el marc del projecte Xarxa Verda (www.xarxaverda.cat) es va visitar la Companyia Cervesera del Montseny i aquest vídeo n'és un resum. A banda de la presentació de la Companyia Cervesera del Montseny SLL (www.ccm.cat) com a empresa, es va explicar la seva història i els orígens. La companyia té la peculiaritat que tots els seus treballadors en són, alhora, co-propietaris, fet que indica el seu alt grau d'implicació en el projecte. La visita va seguir amb un tast de la cervesa EcoLupulus, a partir del qual Julià Vallès ens introdueix en el procés cerveser.
Ja per finalitzar, Vallès explica els trets diferencials de les cerveses naturals, les que no es filtren ni es pasteuritzen, les principals diferències entre naturals i industrials i les propietats organolèptiques i socialitzadores de la cervesa.
La CCM és una autèntica microcerveseria catalana amb una capacitat de producció de 3.000 litres per cocció, com d’altres ja existents a molts països europeus i que a Catalunya tot just s’estan introduint.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari