"Meteopasta" de dents


Rentar-se les dents al matí i, alhora, saber el temps que farà, és possible gràcies a una innovació del Massachusets Institute of Technology (MIT), un projecte que integra objectes d'ús quotidià amb la tecnologia de la comunicació.  Un acte rutinari com posar pasta de dents al raspall, ens pot indicar si caldrà portar paraigües, o si serà millor deixar l'abric a casa i treure la rebeca de l'armari.

A través d'un expenedor plàstic de pasta dental connectat a un ordinador, el sistema distribueix diferents quantitats de menta o canyella en funció de les previsions del temps. Si la pasta es torna blava, s'acosta pluja.

L'equip d'investigadors reconeix que avui la informació meteorològica és molt a l'abast dels usuaris i no se sap quanta competència generarà en el mercat dentrífic o climatològic. Però la investigació en si, forma part d'un projecte conjunt que pretén integrar objectes d'ús quotidià a les noves tecnologies, amb tot l'espai de creativitat que això genera.

El proper projecte, és una bitlletera intel.ligent, que costa més d'obrir a mida que va disminuint la quantitat de diners que porta.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article