250 kg de caviar català


Gràcies a la seva qualitat i les seves possibilitats culinàries, el caviar de la Vall d'Aran ja s'ha fet un lloc en el mercat del producte més valorat que ofereix l'esturió: els seus ous. Fa set anys que la piscifactoria de Les va introduir deu esturions on fins aquell moment només hi havia hagut perques i truites. Ara, ja són 65.000 esturions els que habiten en les aigües gèlides d'aquell espai del que l'empresa Caviar Nacarii n'espera treure fins a 1.500 kg de caviar, d'aqui a tres anys. La iniciativa ha estat un èxit, la demanda ja supera l'oferta (enguany 250 kg) i això en fa pujar el preu. Una llauneta de 50 grams costa 95 euros. Poc pensaven els seus impulsors que la venda de la carn d'aquest peix tindria tan d'èxit, però encara menys que el caviar que hi produeixen des de fa dues temporades els el prendrien de les mans. De moment, el caviar Nacarii arriba a botigues i restaurants catalans, valencians i madrilenys. Font: Telenotícies

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article