Els Fiasco Awards 2011 arrenquen amb autocrítica


Fins al 10 de febrer es poden presentar les candidatures als Fiasco Awards 2011, uns guardons als millors projectes del sector de les TIC que per alguna raó no han aconseguit l'èxit. El webfiascoawards.com conté tota la informació sobre aquesta tercera convocatòria internacional que té com a objectiu motivar els responsables dels fiascos a millorar i proposar noves idees.

En l'edició anterior, els internautes van seleccionar l'iPAD d'Apple que acabava de ser anunciat. D'acord amb l'esperit del premi, els organitzadors proposen per a aquesta edició 2011 la candidatura de Fiasco Awards 2010, davant l'èxit de vendes del iPad, que contradiu amb escreix el resultat de la votació.

D'altres candidats que es van seleccionar en l'edició passada van ser el Google Wave, la interactivitat de la TDT, la Psp Go! o la vídeo-trucada.

Un cop tancada la presentació de candidatures, el jurat dels Fiasco Awards seleccionarà els candidats finals, i el període de votació popular s'obrirà fins el 9 de març.

Els Fiasco Awards són una iniciativa d'un equip de persones vinculades al sector TIC. El guardó vol potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos, que són una etapa d'aprenentatge necessària per assolir l'èxit.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article