La normativa sobre l'anisakis crea alarma entre els consumidors


La normativa aprovada pel Ministeri de Sanitat per la que s'obliga a congelar el peix que es menja en cru, com el que s'utilitza per a preparar sushi o els seitons amb vinagre, ha aixecat certa alarma entre els consumidors valencians que s'ha notat en la reducció del consum de peix fresc, segons publica avui el diari Las Províncias. El diari recull diversos testimonis com el del President de la Confraria de Pescadors de Penyíscola que denunciava com darrera de la normativa considera que hi ha molts interessos, tan d'empreses de congelats com de piscifactories. La inquietud que s'ha generat entre els consumidors ha obligat al Consell d'Agricultura, Pesca i Alimentació Valencià a llançar una campanya tranquil·litzadora amb el lema Peix fresc de la Comunitat Valenciana.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article