Investigadors de la Universitat de Nottingham van revelar, en un estudi recent, que el consum de verdures i hortalisses no només afavoreix la longevitat, sinó que ajuda a millorar l'aspecte físic. Una nova raó per disminuir la proteïna animal de la dieta, afegida a d'altres com, per exemple, la reducció de la "petjada de carboni".
Els resultats de l'estudi mostren com menjar habitualment vegetals i fruites millora l'aspecte de la pell, fent brillar el rostre de manera natural.
La dieta proporciona un augment dels nivells de carotenoides que afavoreixen la pell amb atractius tons daurats. Afegit als antioxidants naturals, les propietats antiinflamatòries són més evidents. Els aliments més rics en aquestes substàncies són el bròquil, la taronja, el pebrot groc, l'alvocat, maduixes, verdures de fulla fosca, les anous, les llavors i el fesols. Els carotenoides no es troben en els aliments d'origen animal.
Més informació
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari