Barcelona Degusta: Les novetats alimentàries es presenten al consumidor aquest cap de setmana


Barcelona Degusta s'inaugura avui i s'allarga fins el proper 5 de març a les 15 hores. El certamen és un recorregut entre les novetats del Saló d’Alimentació per al Consumidor i comptarà amb demostracions dels més reconeguts cuiners des de les 'aules de gust'. Productes innovadors com pa de mel i pèsols amb ingredients naturals i sense additius, vi taronja un vi dolç elaborat en contacte amb pells de taronja amarga, pasta farcida d’ortiga, sal amb algues o púding d’esturió, són algunes de les primícies de Barcelona Degusta. Més de dos mil productes per a degustar i comprar que donen qualitat, tradició i innovació des dels estands de la fira per tal de sorprendre el visitant amb productes com ara sal rosa de l’Himàlaia, te blau, licor de figues de moro, vaixelles de gel o bombons especialment concebuts pels mesos d’estiu. Cliqueu aquí si us interessen més novetats detallades.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article