Les al.lèrgies alimentàries cada vegada són més presents en la població europea. En els últims 10 anys s'ha duplicat el nombre de menors de 5 anys que experimentaven algun rebuig a determinats aliments. En total 17 milions d'europeus pateix alguna al.lèrgia alimentària. L'Acadèmia Europea d'Al.lèrgia i Immunologia Clínica ha reunit aquests dies més de 600 experts a Venècia per tractar exclusivament d'aquesta mena d'al.lèrgies.
Per a molts dels afectats, un àpat a un restaurant qualsevol pot representar una crisi aguda només perquè la salsa tenia vestigis de llet o perquè el pastís de postre estava fet amb farina d'anous.
El nombre més elevat d'al.lèrgies infantils està vinculat a la llet, els ous o els fruits secs.
Més a Todo Alergias
El sistema immunològic és molt sensible a l'estrès; moltes de les al·lèrgies milloren ostensiblement quan reduïm el nostre nivell d'estrès.
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari