Les cireres catalanes ja arriben pel març


Avui el diari La Mañana explica que ja s'han presentat les primeres cireres de producció catalanes a les que qualifica de 'primeríssimes'. L'empresa que les produeix i comercialitza és de Sucs un municipi de la provincia de Lleida a la Vall de l'Ebre, que s'ha especialitzat en aquesta producció d'alt valor afegit - cada cirera pot arribar a costar 80 cèntims-. El destí d'aquesta fruita seran els comerços especialitzats i alguns països europeus. L'empresa Sat-Edoa destaca que les cireres tenen un color vermell fosc, cruixent, gran duresa i un calibre que pot variar de 28 a 32 mm, sent unes de les millors cireres disponibles en qualsevol època de l’any. La filosofia productiva de l’empresa es basa en la producció integrada i en l’ús de tècniques de cultiu ecològic (depredadors naturals…), la recol·lecció es realitza diàriament al punt òptim de maduració, s’envien als mercats el mateix dia, així el client rep un producte natural amb tota la seva frescor i sabor.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article