Film & Cook, pel.lícula arrodonida amb sessió gastronòmica


Del 10 al 13 de març Barcelona serà la seu del Film & Cook, la primera edició del festival que vol ser referència cultural i punt de contacte de dos sectors que despunten actualment com són la gastronomia i el cinema.

Els espectadors podran gaudir d'un pack pel.lícula + una sessió col.loqui amb primeres figures de les nostres cuines (Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Mey Hofmann) seguides de demostracions, tallers o degustacions.

Entre d'altres, el documental "18 comidas" serà seguit de la intervenció de Pere Planagumà (Restaurant Les Cols -Olot-) que introduirà el concepte de "gastronomia emocional", amb una demostració de com transmetre molt amb pocs elements. Una cuina que defensa des del seu restaurant a La Garrotxa, "i  és que no treballen amb “l’aliment viatjat”, treballen amb el seu paisatge i estacionalitat".

El programa també inclou una demostració de “Delicatessen a la francesa” amb Daniel Brin (La Maison du Languedoc Roussillon) que acompanyarà la projecció de Mammuth. En la matinal de diumenge, hi ha programat el tandem Carme Ruscalleda i Joaquim Oristrell, amb el col.loqui "cuina mediterrània per ser feliç", seguit de la projecció de la pel.lícula Dieta Mediterrània, dirigida per Oristrell.

Film&Cook tindrà la seva seu a l’espai FAD (Foment de les Arts i el Disseny), al costat de la Plaça dels Àngels.

Film & Cook, Festival de Cinema i gastronomia

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article