1r Congrés de l'Alimentació Conscient a Barcelona


El compromís i la responsabilitat de les nostres compres té molt a veure amb la informació. Sovint, la que ens arriba de les campanyes publicitàries no és la que més ens acosta a la realitat. Per contrarestar aquesta evidència ha nascut la Fira de l'Alimentació Conscient que pretén ser l'aparador de productes vinculats al consum ètic, sostenible, solidari i saludable. El certamen se celebrarà aquest cap de setmana a Barcelona i, a més dels estands on es vendran productes i es presentaran novetats que s'emmarquen en l'estil de vida saludable i sostenible, també hi ha un programa de ponències en les que, entre d'altres, participaran Josep Pàmies, reconegut per la seva horticultura en herbes medicinals, Enric Duran (o Robin Bank) que parlarà sobre la sobirania alimentària, Dolors Raigón amb una demostració InSitu dels nitrits en els aliments, o Montse Bradford, autora de diversos llibres de receptes de cuina energètica.

La difusió sobre la procedència dels aliments que consumim, la seva elaboració i els additius que utilitza la indústria agroalimentària, la interpretació de l'etiquetatge dels aliments o el procés de producció o l'impacte ambiental i social que ha generat, serà un dels principals objectius de la fira.

El certamen, en aquesta primera edició, se celebrarà a l'auditori AXXA (Illa Diagonal)

Programa de les ponències

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • M'agradaria assistir-hi, però sembla encarat a tota la gent que pugui venir desde Albacete. Ells també hi tenen dret. Ja trovaré actes més ben pensats per als autòctons.

Comenta aquest article