Recuperar alguna recepta de l'àvia o, senzillament preparar un plat casolà, cuinat fent xup-xup i, després, posar-lo a la carmanyola per compartir-lo en un lloc públic amb d'altres persones que estan en contra del fast-food, és l'essència del fenòmen Eat-In. Una pràctica que des de fa uns quants anys té força seguidors entre col.lectius nord-americans. Ara, Slow Food Barcelona, convoca aquest diumenge 20 de març a un Eat-In més proper. Serà a partir de les 12:30 a Montjuïc, als jardins de Mn. Cinto, al voltant de l'estany. La intenció és promoure els plats cuinats a poc a poc, amb productes de la zona i hàbits sostenibles com portar estris i coberts reutilitzables.
El moviment Slow Food, defensa el consum de productes tradicionals i de proximitat, cuinats sense presses i, és clar, també degustats tranquil.lament.Aquesta primera trobada, que coincideix amb l'inici de primavera, serà un Picnic de carmanyola i els promotors recomanen que sigui un àpat fàcil de compartir amb els altres. Cal que cada participant porti el seu menjar, plats i gots reutilitzables per evitar crear escombraries, sobretot la vinculada a l’ús excessiu de materials plàstics difícils de reciclar.
Més info: [email protected]
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari