Un altre matí de retards a Renfe




Avui torna a ser un matí complicat per als soferts usuaris de Renfe Rodalies, en aquests moments, el servei d'informació d'incidències adverteix que, per avaria d'una catenària a l'estació de Montcada Bifurcació, els trens de la línia C4 circulen amb demores d'uns 25 minuts. La mateixa incidència està afectant la línia C7 (Cerdanyola Universitat), en què s'ha establert un servei de trens llançadora entre Martorell i Cerdanyola, on s'enllaça amb la C4 per anar cap a Barcelona.

Complicació en el servei el dia després que Foment i Generalitat signessin un conveni per a l'execució d'obres de millora de la xarxa de rodalies valorat en 110 milions d'euros.

El conveni cotempla la construcció de la nova estació de rodalies Sagrera-Meridiana i el nou intercanviador Sabadell Nord. Les obres de millora també inclouen la reforma de l'estació del Passeig de Gràcia per adaptar-la a persones amb mobilitat reduïda i la renovació de les estructures metàl·liques del tram Granollers i Maçanet de la línia Barcelona-Porbou. De la mateixa manera, es recull la modernització de la catenària en Rodalies de Barcelona (Granollers, Mataró i Terrassa-Manresa).

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article