Es presenta la Guia Parc a taula 2011


La Diputació de Barcelona, Depana i alguns dels participants, han presentat la Guia Parc a taula 2011, un recull dels 145 restaurants, cellers, establiments, elaboradors i productors que enguany participen en el Parc a taula, un programa de desenvolupament econòmic als parcs naturals de la província de Barcelona.

La publicació té per objectiu posar en comú i donar a conèixer tots aquells agents que, des de fa anys, potencien i difonen els productes alimentaris locals i de qualitat per afavorir el desenvolupament econòmic sostenible, la biodiversitat i el reforç de la identitat local. En aquesta edició 2011 hi ha 145 participants (21 més que en l'edició anterior), dels quals 6 són allotjaments, 36 restaurants, 26 cellers i 77 establiments, elaboradors i productors dels cinc parcs que participen al programa el Parc a taula: Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el Parc de la Serralada Litoral.

El Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs. Es concep com un programa transversal de la Xarxa de Parcs Naturals i va néixer dins el marc del programa cultural Viu el parc, promogut per la Diputació de Barcelona des de l'any 1992.

La Guia es pot trobar a les oficines dels parcs integrats al programa. També es pot trobar més endavant en versió on-line a la web de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i a les xarxes socials Facebook.com/parcataula i twitter.com/parcataula.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article