Es presenta el projecte «Gir competitiu»


El projecte, subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, té per objectiu principal de millorar el suport que s'ofereix a les PIME (petites i mitjanes empreses) de les comarques gironines. Els destinataris són representants d'ajuntaments, consells comarcals i altres entitats de les comarques gironines que treballen en la dinamització econòmica i empresarial del territori, com també representants d'associacions i organitzacions empresarials gironines. La iniciativa sorgeix de la bona experiència del projecte La Selva Coopera i ara s'estén a totes les comarques gironines.

Per això, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, han dissenyat aquest nou projecte innovador GIR COMPETITIU, per tal de treballar conjuntament en la millora de la competitivitat i la qualitat de l’ocupació de les pimes gironines, a partir de la implantació d’e+d+r.

Els objectius del projecte són poder transferir la metodologia e+d+r a la resta d’entitats de les comarques gironines que treballen en l’àmbit de la dinamització empresarial, per tal que puguin implantar-la a les petites i mitjanes empreses i contribueixin, d’aquesta forma, a millorar la seva competitivitat i la qualitat de l’ocupació. D'altra banda es pretén augmentar el nivell de cooperació entre el sector públic i les petites empreses gironines, afavorint l’intercanvi de bones pràctiques, la col·laboració i el networking entre empreses i la generació de nou coneixement al territori.

Més informació
 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article