40 estudiants creen una empresa tecnològica en un cap de setmana


L'anomenat 3DS (3 Day Startup) es posarà a prova per primer cop a Barcelona aquest cap de setmana. La iniciativa que ha tingut experiències reeixides als EUA i Alemanya, es posarà en pràctica per un grup d'universitaris que s'han de reunir el proper cap de setmana al Campus La Salle de la ciutat comtal. Durant aquests tres dies els joves conviuran per aconseguir llançar una empresa tecnològica i presentar-la davant d'inversors privats.

Per la selecció dels participants en el primer 3DS a l'estat espanyol es faran entrevistes personals entre els 140 aspirants que provenen d'universitats catalanes, Esade, Iese, Eada, la UPC, Elisava Escola de Disseny, Universitat de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra.

En els tres anys de vida que té aquests idea per a crear noves empreses de tecnologia s'han dut a terme 6 trobades similars als EUA i 1 a Alemanya, dels que han sorgit 13 noves empreses com Famigo, Hurricane Party o Moodfish que actualment ocupen a unes 40 persones. Al llarg d'aquest any, els organitzadors pretenen convocar 10 noves trobades a Europa, donant així impuls a aquest nou procés de creació tecnològica.

Els estudiants que participaran a la trobada provenen de diverses especialitzacions. L'experiència i la creació de l'empresa és real, pel que cadascun dels participants percebrà un percentatge d'accions sobre la mateixa.

L'empresa o empreses que sorgeixin d'aquesta trobada rebran l'assessorament de les companyies que recolzen 3DS: La Salle Technova Barcelona, Rousaud Costas Duran (RCD), Everis, i ACC10 de la Generalitat de Catalunya, que també és sponsor de la iniciativa.

Més informació



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article