Sis restaurants de Granollers reben els distintiu AMED de promoció de l'alimentació mediterrània


Granollers és la primera ciutat catalana on es fa una prova pilot per aplicar el Projecte AMED de promoció de l’alimentació mediterrània en els establiments de restauració. Una dotzena de restaurants d'aquesta població del Vallès s’han interessat en formar part del Projecte, dels quals, 6 ja acompleixen tots els requisits, com per exemple utilitzar oli d’oliva, tenir sempre fruita fresca en l’oferta de postres i disposar d’una bona carta de plats mediterranis. Els restaurants Layon, El Cerellet, La Gamba, Gran Olla Granollers, Palou i Dgust (Les Franqueses) han rebut aquest distintiu que obtenen els establiments Amed que garanteix l'opció de menjar sa fora de casa. Els clients d’aquests restaurants tindran la oportunitat de participar en un sorteig d’un àpat per a dues persones en un dels establiments AMED. El proper mes de setembre tindrà lloc una segona jornada d’informació Amed. Els restaurants que es vulguin acreditar, ho poden fer mitjançant la pàgina web d’Amed; www.amed.cat o trucant al telèfon 93 209 67 20 de 9-14h. El programa impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, la Fundació Dieta Mediterrània, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, i el Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article