TMB estrena una web més interactiva


Des d'aquesta setmana Transports Metropolitans de Barcelona ha posat en funcionament una nova web més funcional i interactiva i amb projecció a tota l'àrea metropolitana. El nou portal manté la mateixa adreça d'Internet i, a banda de donar informació sobre les línies de bus i metro per separat, ofereix la possibilitat de compartir continguts i accés directe a les xarxes socials.

Integra noves funcionalitats inclou un sistema per rebre informació dels autobusos al mòbil, l'actualitat de la xarxa, plànol de tot l'entramat i dispositius que ajuden a seleccionar la via més directa de trasllat. Alguns dels continguts tenen també versió castellana i anglesa, i són accessibles a persones amb discapacitat.

A més, integra informació d'agenda i adaptació d'horaris i serveis per les activitats programades a la ciutat, i també un servei virtual d'informació d'incidències i d'atenció a l'usuari.

Aquest nou portal forma part del projecte TMB Connecta que ja ha implementat cinc canals propis a xarxes socials, dues aplicacions de realitat augmentada per a dispositius mòbils i un sistema per rebre informació dels autobusos al mòbil.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article