Es rebaixa el temps d'espera per les operacions


El Departament de Salut ha publicat les darreres dades en relació al temps d'espera de les operacions, segons les quals l'espera s'ha reduït una mitjana del 10,16% en els darrers 12 mesos. A 30 de juny de 2007 eran 53.358 els pacients catalans que esperaven passar pel quiròfan i el temps mig que passava fins que no s'operaven era de 3,89 mesos, un 10,16% menys que el juny de 2006 (4,33 mesos). Salut constata que en en el mateix període s’ha incrementat el nombre d'intervencions en un 2,24% (1.802 més) especialment en processos de varices, artroscòpies, amigdalectomies, galindons i quist pilonidals. Destaca que des de juny de 2004 l’augment de l’activitat en relació a la cirurgia de la pròtesi de genoll, artroscòpies i intervencions de galindons ha estat superior al 24%. A més a més, en el mateix període s’ha produït una significativa reducció del temps de resolució, segons el Departament i posa d'exemple el cas de la pròtesis de genoll: temps de resolució era de 14,53 mesos en el 2004 i en l’actualitat és de 5,83 mesos.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Pues parece ser que dos de las agencias de viajes denunciadas por FACUA están también siendo denunciadas por portico legal, ya no por publicidad engañosa, sino por incumplir manifiestamente sus compromisos y obligaciones a la hora de vender billetes de avión.

    Os recomiendo que le echeis un vistazo a estas dos entradas (no tienen desperdicio y son muy claras y concretas): RUMBO: http://www.porticolegal.com/blog/?p=33 (0)

    viajar.com y la contratación de billetes electrónicos por intern... Llegir més

Comenta aquest article