Sal de luxe produïda al Delta de l'Ebre


Les Salines de la Trinitat al Delta de l'Ebre són el punt d'elaboració de la flor de sal, un producte d'alta gamma que Infosa -empresa explotadora de les salines- comercialitzarà per primer cop sota la marca Flor de Sal Deltasal. Joan Sucarrats, genrent de Infosa, la explicar en la presentació del producte que, a diferència de la sal comuna, la flor de sal aporta a més de clorur de sòdi, clorur de magnesi i de potassi, que ajuden a intensificar el sabor dels aliments. Segons els productors, aquest tipus de sal és una de les més cotitzades pels experts en cuina. Un producte íntegrament natural i sense additius. Un projecte que ha comptat amb ajuts del Pla de Desenvolupament Rural de la Generalitat i que compta amb producció des de juny d'enguany després d'uns mesos d'acondicionament de les salines per a portar a cap un mètode d'elaboració diària i de forma manual, segons els sistema tradicional utilitzar a la zona de Marnotos (Portugal) i Palaudiers (França). Font: Diari de Tarragona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article