A partir d'avui es talla la connexió entre metro Diagonal i Ferrocarrils


El corredor de connexió de l'estació de Diagonal de la Línia 5 i la Línia 3 del metro de Barcelona i l'estació de Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) quedarà tallat a partir d'avui 10 d'agost i durant cinc mesos per treballs de millora a les instal·lacions per la construcció de l'intercalador. Mentre durin les obres, els usuaris podran connectar per la superfície a través de dos camins senyalitzats, un al carrer Rosselló (entre Rambla de Catalunya i Balmes) i l'altre per la Rambla de Catalunya i carrer Provença. L'actual sortida del metro de la Línia 5 a Rambla Catalunya pel costat de muntanya es mantindrà tancada per necessitats de l'obra però el costat mar estarà obert com fins ara. Aquesta connexió és utilitzada habitualment per 75.000 usuaris al dia, entre dilluns i divendres. Les obres es fan per absorbir el volum de passatgers a través de l'ampliació del vestíbul, l'adaptació a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda. Les obres inclouran per primera vegada la instal·lació de cintes automàtiques als passadissos per facilitar el desplaçament dels usuaris.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • SOM UNA EMPRESA DE NOMES 1 ANY DE CREACIO QUE ENS DEDIQUEM A VENDRE PRODUCTES DE MOLTA CUALITAT.HAVIEM PENSAT AMB PRODUCTES ECOLOGICS PERQUE TENIM CLIENTS QUE ENS HO DEMANEN.SI US PLAU TINGESIU LA AMABILITAT DE POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

    GRACIES I SALUTACIONS.
    ELABORATS DESCMONT.

  • Hola sóc la Mercè, i em trasllado a POrt de la Selva. Sabeu alguna cooperativa on pugui anar a comprar?, i cursets? , i altres informacions??
    Gràcies per endavant!!
    Mercè

  • Hola Enric, jo mateixa et puc incloure a la meva llista si vols i tenir-te informat.
    D´altra banda l´escola agrària de Manresa sovint fa cursos que penso que són del teu interès.
    T´envio un parell d´adreces on pots adreçar-te per a activitats diverses:
    [email protected]

    [email protected]

    [email protected]

    Molta sort i bon estiu!
    Lola

  • La Cooperativa ‘El Rebost’ promou la cuina sana i sostenible a l’escola i a casa

    La demanda de productes ecològics augmenta però encara costa de trobar aquests productes en els establiments habituals. Molts consumidors motivats per la responsabilitat i els criteris sostenibles a l’hora d’adquirir els aliments, els cosmètics ...

  • Hola a qui em llegeixi!!
    Fa quatre anys que he arribat a la comarca d'Osona. Visc a una masia i tinc el meu hortet i les meves gallines. Sempre he anat experimentant i aprenent a través de llibres, de la pràctica,... però tinc ganes de fer cursos i/o compartir amb gent les pràctiques que intento tirar endavant. La pregunta és sencilla: vosaltres em podeu fer arribar informació d'on adreçar-me per a que em tinguin informat d'activitats i experiències que siguin del meu interés??
    Molt a... Llegir més

Comenta aquest article