Els clients de la Caixa han donat més de 3,8 milions d’euros a ONG




El programa Punts Estrella, que premia les compres efectuades amb targeta per mitjà de punts bescanviables per regals, des del 1998 té també la possibilitat de convertir-los en donatius. En els nou últims mesos, els clients de “la Caixa”, titulars de targeta, han donat més de 3,8 milions d’euros que han revertit en més de 20 entitats sense ànim de lucre dedicades a activitats de caràcter social.

Actualment, els donatius es poden canalitzar cap a 44 projectes, centrats tots en actuacions molt concretes i tangibles, que van des de construir una escola de mecànica a Guinea Equatorial fins a donar suport al sistema local de salut de Moçambic per tal de fer un seguiment adequat d’embarassos i de parts.

Els Punts Estrella que els clients titulars de targetes de “la Caixa” han bescanviat per donatius en els últims nou anys han fet possible de repartir més 3,8 milions d’euros entre més de 20 entitats sense ànim de lucre, dedicades a activitats de caràcter social.

D’aquesta manera, els clients que vulguin poden invertir els seus Punts Estrella en projectes de caràcter humanitari i ecològic, contribuint en diferents programes concrets d’educació, salut, activació econòmica, drets humans i de conservació del medi ambient, gràcies als punts aconseguits amb les seves targetes.

Diversitat de projectes solidaris

Actualment, els donatius es poden canalitzar cap a 44 projectes diferents, tots centrats en actuacions molt concretes i tangibles, que van des de construir una escola de mecànica a la Guinea Equatorial fins a donar suport al sistema local de salut de Moçambic per fer un seguiment adequat d’embarassos i de parts.

El programa Punts Estrella manté acords de col·laboració amb les principals organitzacions humanitàries espanyoles, que han acreditat la seva bona gestió en funció de criteris de validació relatius als àmbits d’acció social, transparència, reconeixement social, excel·lència i bon govern; tot això, avalat per la Fundació Lleialtat, la missió de la qual és el control i seguiment de les ONG espanyoles.

El catàleg de Punts Estrella també ha incorporat recentment una nova secció de regals: la del Comerç Just, amb l’objectiu d’ajudar les comunitats, cooperatives i entitats locals a produir i comercialitzar els seus productes amb uns salaris i unes condicions dignes.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article