Els conductors eviten el peatge però Acesa cobra igualment




Quatre de cada 10 conductors no paguen al peatge de Tarragona, segons confirma Acesa a El Periódico, utilitzant el 'truc de Torredembarra' -sortir i tornar a entrar a l'AP-7 a l'altura d'aquella població-. Trànsit diu que la sortida utilitzada per sortejar el peatge es col.lapsa sovint pel gran nombre de vehicles i camions que la utilitzen.

Una mesura que el Ministeri de Foment havia aplicat en un principi als usuaris d'aquell peatge en reconèixer el pèssim estat de la nacional N-340 i mentre no es millorés el vial, però la iniciativa es va prendre sense una fórmula per a discernir qui era i qui no era veí de la zona. Internet és una font d'informació excel.lent per casos similars. Els blocs expliquen com fer-ho i els diners que s'estalvien els conductors (2,35 euros un cotxe; 5,55 un camió de gran tonatge).

El resultat és que, segons informa el diari, el 39,9% dels vehicles que han passat pel peatge de Tarragona aquest any ho han fet amb el tiquet de gratuïtat que s'obté a l'entrada del peatge de Torredembarra. Però ni així queden afectats els ingressos d'Acesa ja que el que deixa de percebre dels conductors va a càrrec de l'Administració central.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article