Orange s'afegeix a la guerra de preus en ADSL




La filial espanyola de France Télécom carrega cartutxos i ofereix a partir d'avui l'oferta més barata del mercat. La novetat és que al tradicional paquet d'una connexió a Internet a banda ampla -en aquest cas de 20 megues-, televisió digital i trucades nacionals gratis a fixos s'hi afegeix el mòbil, tot i que, de manera limitada i només per a un número concret. El paquet té una tarifa mensual de 34,95 euros.

La campanya compta amb el lema 'Tens dret a Internet' i ha estat possible perquè és l'única companyia que pot igualar a Telefónica en disposar de telefonia fixa, banda ampla i mòbil que els permet fer aquests paks. El preu de l'oferta inclou la quota mensual de línia amb Telefónica (13,7euros) i tot plegat es cobrarà a través de factura única.

Una de les ofertes més semblants a la que fa ara Orange i que actualment es poden trobar al mercat és la de Jazztel, només que costa gairebé 14 euros més. Amb Telefónica i Ono les diferències ja tenen més pes i arriben a 37 i 46 euros, respectivament.

Font: Cincodias

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article