Nutricare assenyala Barcelona com la ciutat amb pitjors hàbits alimentaris


La companyia Nutricare, especialitzada en productes dietètics i funcionals, ha publicat l'informe Tendències de l'alimentació a Barcelona on explica que els barcelonins consumeixen un excés de 136 kg d'aliments l'any. Francament no queden gaire ben retratats els hàbits alimentaris dels barcelonins en l'estudi fet per aquesta empresa amb seu a Madrid. Explica que consumeixen un excés de carn i sucres mentre que queden curts en consum de llet, fruita, verdures, hortalisses i llegums. Aquesta tendència en la dieta implica poca ingestió de fibra, calci i vitamines, fet que incideix en el sobrepès de la població. Els riscos de salut associats a aquests hàbits es vinculen amb la diabetis, l'osteoporosi, càncer de còlon i alteracions coronàries. El que no explica la notícia és com s'han aconseguit les dades per elaborar l'estudi, si d'enquesta, de seguiment del contingut de carrets de supermercats o de dades extretes de restaurants. Si ho sabessim potser ens ajudaria a relativitzar els resultats. Font: Europa Press

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article