Trànsit multiplica el control de les carreteres tarragonines aquest cap de setmana pel Ral.li Catalunya- Costa Daurada




Un total de 451 mossos vetllaran per la seguretat del trànsit al ral.li. El dispositiu especial d'ordenació i seguretat del trànsit amb motiu de la celebració de la 43a edició del Ral.li Catalunya-Costa Daurada s'inicia aquest vespre fins diumenge i afectarà la circulació de sis comarques de la demarcació de Tarragona: Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Priorat i Ribera d'Ebre.

Trànsit comptarà també amb un helicòpter i 14 patrulles de videovigilància, que vetllaran pel compliment de les normes, tant dels participants en els trams que no siguin cronometrats com de la resta d'usuaris de la via.

El SCT recorda que, a més dels radars fixes del Servei Català de Trànsit, a Tarragona hi ha disponibles 4 radars dinàmics i un dispositiu de radar en línea a la N-340. Tots es troben contínuament en servei.

L'any passat, tot i el fort dispositiu realitzat pels Mossos d'Esquadra, durant els dies que va durar el ral.li, a tota la demarcació de Tarragona es van produir 39 accidents amb un total de 30 víctimes (25 ferits lleus, 4 greus i un mort). Cap d'aquests accidents es va produir a les vies d'accés als trams cronometrats.

L'esdeveniment esportiu obligarà a tallar diverses carreteres i afectarà la mobilitat de les anteriors comarques. Per això, des del SCT es demana als conductors que estiguin atents a les restriccions de la circulació que es puguin establir i que se n'informin a través de la ràdio, el 012 i la pàgina web del SCT (www.gencat.net/transit).

El Ral.li Catalunya - Costa Daurada es desenvoluparà sobretot durant el cap de setmana i, per tant, al moviment d'espectadors que s'aproparan a veure el ral.li, s'hi afegiran els desplaçaments habituals de dissabte i diumenge.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article