El Pastoret de la Segarra crea una línia de iogurt artesanal per al sector gourmet


 La firma ha llançat al mercat estatal la línia Caprichos de Yoghurt, desenvolupada pel seu equip d’R+D i per la Universitat de Lleida, un nou producte que situa l’empresa en el nínxol de mercat de postres làctics d’alta qualitat.

El Pastoret de la Segarra, empresa fundada el 1991 a Sant Guim de Freixenet (Lleida) i elaboradora de productes làctics, ha desenvolupat una innovadora línia de iogurt artesanal per al mercat gourmet que li ha permès ampliar la seva quota de mercat i situar-se en el nínxol de postres d’alta qualitat.

En el desenvolupament del producte, que té el nom comercial de Caprichos de Yoghurt, hi han participat la divisió d’R+D de la firma catalana juntament amb experts en nutrició de la Universitat de Lleida. La recepta final combina el tradicional iogurt grec amb melmelades, salses, trossos de fruites i toppings variats, i compta amb 8 varietats diferents. Caprichos de Yoghurt es comercialitza només en establiments hotelers i botigues selectes, tipus gourmet o especialitzades.

L’empresa de la Segarra, que va iniciar la seva activitat fa 20 anys elaborant mató artesanal, ha invertit recentment 6 milions d’euros en una nova planta de 5.000 m² que li ha permès multiplicar per 7 la capacitat productiva. A més, la plantilla de treballadors ha crescut un 20%. L’empresa ha iniciat enguany contactes amb possibles clients internacionals i té previst exportar a curt termini a França i Itàlia.

La firma ha rebut el suport d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, a través del programa Innoempresa.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • ¡Son todo un éxito! increíble sabor, sus tres capas... ¡un capricho que merece la pena!. En nuestra tienda online son éxito en ventas.

  • #1 Totalment d'acord. Jo, a més, vaig comprar els iogurts artesans (pack de 12) a pesar de que venien etiquetats en castellà. Em van sortir florits 5 d'ells, ho vaig comunicar per mail a l'empresa i encara espero resposta (no es que volgués res, però simplement un acuament de rebuda, no sé). Potser no els vaig escriure en castellà...

  • Molta sort amb el mercat hispà. El Pastoret té un producte excel·lent i lamento que com d'altres marques pensin que etiquetant en espanyol amplien mercat, ho considero un menyspreu cap al consumidor de proximitat i per aquest motiu des d'ara no compro més el vostre producte.
    Afortunadament, el mercat de iogurs artesans al nostre país està creixent en varietat i qualitat i això és una molt bona notícia per tots.

Comenta aquest article