Reflexions sobre la sostenibilitat quotidiana amb premi





vídeo participant

Els interessats en participar en la tercera edició del concurs 'Els teus objectius' tenen fins el 14 de novembre per presentar fotografies, vídeos o micropoesies via Twitter, que aportin una reflexió sobre els petits actes de sostenibilitat quotidiana.

Els participants han de fer arribar una fotografia, un vídeo de màxim un minut de durada o un rodolí en format piulada en què expliquin alguna petita acció del seu dia a dia que contribueixi a avançar cap a una societat més sostenible. El concurs és obert al públic en general però l'edició d'enguany inclou una modalitat en la que es fa una crida a la participació d'organitzacions i els seus equips humans. També compta amb una categoria especial on hi participen centres de secundària i batxillerat.

Els teus objectius, és organitzat per l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat.

En aquesta edició s'ha posat en marxa una categoria per a organitzacions ―ja siguin entitats sense ànim de lucre, empreses, fundacions, administracions...― i els seus equips humans. Els participants ―en equips de màxim 8 persones en la modalitat de vídeo i de màxim 3 en la de foto― hauran d’explicar, amb una fotografia o un vídeo d’un minut aproximadament, alguna acció que duguin a terme ells dins de l’organització amb l’objectiu que sigui més sostenible. Alguns exemples serien campanyes de sensibilització entre els treballadors o l’elaboració d’un pla d’acció ambiental o d’un pla de mobilitat sostenible. L’objectiu és conscienciar els treballadors que una part de l’impacte ambiental que generen té lloc mentre són a la feina, ja que és on passen gran part del temps al cap del dia. Els premis per a la categoria d’organitzacions van des d’una excursió en caiac pel Ter, una sessió de Nautic coaching o un àpat al restaurant Casa Leopoldo.

El concurs també està adreçat a tots els públics i als centres educatius. També hi ha la modalitat de micropoesia via Twitter.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article