L'espai gastronòmic d'Empordàlia realitzarà diferents sessions de tast amb productors locals i show cooking amb col·lectius de cuina gironins. Cada setmana serà el torn d'un productor diferent, començant el 7 de juliol per les anxoves de l'Escala amb Anxoves Solés. D'altra banda Empordàlia també ha programat una nova edició de demostracions de cuina de la mà dels col·lectius gastronòmics "Bons Fogons", "La Cuina Volcànica" i "Les Cuineres de Sils". Les sessions de show cooking es faran els dissabtes de juliol a les 11.30 h., i els dijous d'agost a les 19 h. a l'espai gastronòmic L'Empordà a la Taula.
,
Show cooking
D'altra banda Empordàlia també ha programat una nova edició de demostracions de cuina de la mà dels col·lectius gastronòmics "Bons Fogons", "La Cuina Volcànica" i "Les Cuineres de Sils". Les sessions de show cooking es faran els dissabtes de juliol a les 11.30 h., i els dijous d'agost a les 19 h. a l'espai gastronòmic L'Empordà a la Taula.
La primera sessió serà dissabte 7 de juliol a les 11.30 h. amb diferents cuineres del col·lectiu “Les Cuineres de Sils”. La segona sessió serà el dissabte 14 de juliol, a les 11.30 h. amb Jimena Apellániz del Restaurant La Riera del col·lectiu “Bons Fogons”. El darrer dissabte, 28 de juliol, a les 11.30 h. serà el torn de Iolanda Bustos del Restaurant La Calèndula del mateix col·lectiu gastronòmic.
A l'agost estan previstos dues sessions més, en aquest cas però en dijous. El dia 9, el show cooking anirà a càrrec de Joan Massegur del Restaurant els Ossos, del col·lectiu Cuina Volcànica, i finalment el dia 23, serà el torn de Felip Hontoria del Restaurant Ca la Matilde, que també forma part de Cuina Volcànica de la Garrotxa.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari