El Museu de la Confitura de Torrrent gestionat des de fa vuit anys per Georgina Regàs ha presentat el calendari de tallers d'elaboració de confitures, melmelades i gelees per a aquesta temporada. Després d'alguna sessió introductòria sobre l'elaboració de confitures i el seu maridatge, els interessats poden triar entre un ampli ventall de gustos, des de les elaborades amb castanya i codony fins a una gelea de cava o les que contenen flors, herbes aromàtiques o espècies. El Museu de la Confitura, va ser reconegut internacionalment quan, fa pocs mesos, va guanyar tres premis en el Festival Internacional Dalemain Marmalade, un certamen britànic en el que participaven més de 1.700 tipus de melmelades, i en el que fins i tot competien artesans de llocs tan llunyans com Singapur o Austràlia.
Les melmelades de Regàs reconegudes amb el guardó del Dalemain Marmalade Festival especialitzat en melmelades fetes amb cítrics, eren elaborades amb llimona i taronja amarga i xocolata, taronja i Grand Marnier.En el Museu de la Confitura de Torrent s'hi poden trobar melmelades amb gustos ben convencionals com de maduixa o préssec que ocupen un lloc al costat de les més sofisticades com d'alga nori, de gingebre, de farigola, de pètals de rosa i d'altres pensades per acompanyar plats de peix com la de jalea amb all i la d'alberginia o jalea amb pebrot per acompanyar carns i formatges... Georgina i la seva col.laboradora Teresa experimenten amb nous sabors, sempre tenint presents els valors de proximitat i de l'Slow Food - km0.
Més informació
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari