Llavors, primer concurs de cuina de proximitat


Els futurs restauradors que vulguin associar la seva cuina als productes Km 0 tenen ja un guardó per al seu reconeixement, es tracta del concurs
Llavors. El certamen va dirigit a estudiants del 3r curs de cuina d'alguna de les escoles oficials catalanes i pretén posar valor a la cuina de proximitat entre les noves generacions de cuiners.

El concurs és convocat per la consultora especialitzada Auditgourmet Consulting i la participació està oberta fins a finals de novembre.

Els premis són especialment atractius: Un stage de duració limitada al restaurant Can Fabes de Sant Celoni serà el màxim guardó, al segon classificat podrà gaudir d'un menú degustació al mateix restaurant i una cistella de productes ecològics l'Hort de Verdolaga per al tercer premiat.

La valoració de les receptes anirà molt lligada a l'ús  de productes de la terra, i especialment a les varietats recuperdes, molt en consonància amb les darreres tendències vinculades a moviments com l'Slow Food i km0.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article