Més estudis sobre l'alta capacitat antioxidant del te verd


Un grup de científics de la Universitat d'Atenes (Grècia) ha conclòs l'estudi sobre les propietats del te verd per ajudar a reduir el colesterol, combatre les cèl.lules cancerígenes i la capacitat d'influir positivament en les alteracions cardiovasculars. Així, arrel d'aquest nou estudi que puntualitza que les propietats beneficioses de la infusió es noten a curt termini, Brussel.les projecta donar el vist-i-plau perquè l'etiqueta de "ajuda a reduir el colesterol" acompanyi els paquets de te verd. El te verd (camellia sinentis) és una planta orifinaria de la Xina i molt rica en polifenols, un component químic que es troba en d'altres aliments com la xocolata, l'oli d'oliva, la cervesa o el raïm, entre d'altres. Els polifenols són una substància que té una alta capacitat antioxidant. Més informació: AquíEuropa

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article