A partir del 20 de gener l'IRTA ofereix la possibilitat a interessats en el món del formatge d'inscriure's al nou curs d'elaboració de formatges que es farà a la Torre Marimón de Caldes de Montbui. Es tracta d'oferir les eines necessàries als futurs professionals del sector i també de donar l'oportunitat a restauradors, comerciants i consumidors de conèixer més d'a prop tot el que fa referència al sector formatger i la seva especialització.
L’IRTA de Torre Marimon (Caldes de Montbui) organitza i acull de nou aquest curs pel 2016, en la seva edició número 36.L’objectiu del curs d’elaboració de formatges és contribuir a la formació de futurs professionals del sector formatger, millorant així la professionalitat dels elaboradors i complementant l’aprenentatge dels estudiants de l’entorn agroalimentari i agropecuari.
D’altra banda, també pot convertir-se en una oportunitat pels restauradors, botiguers, distribuïdors, consumidors i públic en general que vulgui descobrir el món dels formatges i altres productes lactis, i que n’estiguin interessats professionalment o culturalment.
El curs es presenta en 2 modalitats (podeu consultar els detalls als enllaços de cada modalitat):
· Horari partit de tardes
Del 20 de gener a l’11 de maig de 2016, de 16.00 a 20.00h.
· Horari intensiu
Del 30 de maig al 10 de juny de 2016, de 9.00 a 13.00h i de 15.00 a 19.00h
El termini de presentació de les inscripcions clourà un cop es cobreixi el número de 20 places.
Més informació
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari