Impulsen una marca de conill català per recuperar el sector de la crisi


La Fira de Sant Miquel de Lleida ha estat l'escenari de presentació de la iniciativa de cunicultors i escorxadors catalans, per a promoure una marca de certificació del conill català. Una fòrmula sorgida del pla estratègic plantejat entre el sector i l'administració per a sortir de la crisi que els afecta durant els darrers anys. Aquesta marca permetrà garantir al consumidor la traçabilitat de la carn de conill i, al ser un producte de proximitat, també la seva qualitat. Ara mateix, la producció de conill catalana no cobreix la demanda dels consumidors. Amb una degustació de conill escabetxat per als assistents a la fira, el sector que representa uns 400 productors de carn de conill, espera recordar les virtuts del consum d'aquest producte i recuperar-ne la demanda a partir de l'any que vé. Més informació: Segre

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article