Consum serà a Olot per participar a la fira de Sant Lluc


L'Agència Catalana del Consum participarà a la Fira de Sant Lluc (Olot) que se celebra aquest cap de setmana. Al certamen entraran en contacte el teixit econòmic i social de la Garrotxa que es donarà a conèixer a través d'una mostra de l'oferta comercial i de serveis.  La fira continua mantenint per una banda el seu caràcter multisectorial, però també introdueix noves referències i singularitats. En l'edició d'enguany l'accent gira al voltant de tres línies: l’art, el paisatge i la gastronomia. L'Agència Catalana del Consum informarà des del seu estand sobre el seu funcionament i recomanacions de com afrontar els conflictes més actuals en matèria de consum.

La contractació de serveis de telefonia i Internet, els conflictes derivats de la compra d’un habitatge, o de la contractació i venda d’altres productes i serveis. Al seu estand es facilitarà tota mena de material informatiu.
El portal www.consum.cat ofereix un apartat específic dirigit a “Consumidors i usuaris”, amb informació sobre els diferents “Temes de consum”, recomanacions, “Preguntes freqüents”, “Avisos” sobre la seguretat i els riscos dels diferents productes i serveis, a més d’altres continguts. També a través d’aquest web es poden presentar reclamacions i denúncies a través d'Internet.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article