Una immobiliària de Torrent (València) ja practica el 2 X 1


MGF global services és una immobiliària que tot just va començar fa set mesos. Situada a Torrent, un municipi de 85.000 veïns a tocar de València capital ha ideat una campanya de promoció que fins ara s'havia utilitzat només en supermercats, el dos al preu d'un. Marcos Gozalvo Forment és un jove emprenedor que va obrir la immobiliària desatenent els consells d'amics i familiars, just quan el sector es començava a ensorrar. Gozalvo defensa que la seva no és una empresa d'inversions, ni tampoc prestamista, només es dedica a vendre pisos. En les ofertes s'inclou obra nova i de segona mà, gran part de la clientela és del mateix Torrent però es troba ara que l'esta trucant gent de Castelló, Saragossa i Barcelona que es planteja canviar de feina i lloc de residència a la vista de les oportunitats que té en cartera. Rectifica alguns mitjans que han exagerat les seves ofertes i assenyala que preus de 2 x 1 a 150.000 euros es donen només en casos d'habitatges de segona mà.

El secret, per Gozalvo, és no aprofitar-se del paper d'intermediari, baixar comissions i posar directament el preu del venedor.  És important, afirma, tenir relació directa entre el comprador i el venedor i no emportar-se una comissió superior als 3.000 euros, fet inaudit en el sector des de fa anys on s'ha arribat a cobrar comissions de fins a 30 mil euros. El sector ha d'adonar-se que els pisos es venen però cal acoblar-se a la realitat del moment, diu. Els resultats ja es comencen a notar. Fa un mes que va començar la campanya i té gent en llista d'espera fins a finals d'any.

El perfil del comprador que ha trucat a la porta de Gozalvo és de gent jove, treballadora, "però també s'ha colat algun inversor que a vist oportunitats en la campanya", puntualitza.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article