Benach fa retirar els accessoris del cotxe oficial que han generat la polèmica


El president del Parlament, Ernest Benach, ha demanat als serveis tècnics del Parlament que retirin els accessoris que han causat l'encesa mediàtica de les últimes hores. Benach ha decidit finalment fer un pas enrere -ho explica en el seu blog- atenent la conjuntura actual de crisi. Demana disculpes i afegeix que li dol si algun ciutadà s'ha pogut sentir dolgut o decebut per tot plegat.

El President del Parlament ha recordat que la renovació del parc mòbil de la cambra catalana es va decidir per unanimitat a la Mesa de la institució -on hi ha representants de tots els partits- i que el sistema de rènting subscrit l'any 2000 per la flota de cotxes suposarà amb la remodelació actual dels vehicles un estalvi de 81.000 euros. Amb tot, puntualitza, aquest és el cotxe del President del Parlament de Catalunya, no el d'Ernest Benach. Denuncia que aquesta polèmica sorgeix d'una informació falsejada que apareix al diari ABC

Benach ha explicat que l'any passat va fer més de 500 sortides oficials relacionades amb el seu càrrec a més del viatge diari d'anada i tornada a Reus on resideix. És per aquest motiu, per la gran quantitat d'hores que passa a bord del vehicle, que va decidir convertir-lo en 'una oficina mòbil'. Però arrel de l'enrenou generat i considerant que "el país té problemes molt més importants que estar debatent sobre aquests qüestió" ha decidit tallar d'arrel amb un "fora la televisió i s'ha acabat el problema".

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article