Laia Bonastra i Ari Mendieta, noves copresidentes de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Primera vegada que dues dones copresideixen la federació


    En la passada Assemblea general ordinària de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, es va comunicar que Laia Bonastra Argüello i Ariadna Mendieta Simó prendrien el relleu de Guillem Llorens Gragera, qui ha estat sis anys al capdavant.

    Tal com es va acordar al principi de la legislatura del Consell Rector actual, en la passada Assemblea general ordinària de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya es van votar els canvis en la composició de càrrecs del Consell Rector. Així doncs, Laia Bonastra Argüello i Ariadna Mendieta Simó prenen el relleu, amb una copresidència col·legiada que vol mostrar la diversitat del cooperativisme. 

    Bonastra ha estat copresidint la Federació durant els darrers dos anys i és presidenta del Consell Rector de la cooperativa Suara. Qui assumeix la responsabilitat per primer cop és Mendieta, que és sòcia de la cooperativa l’Esberla.

    Laia Bonastra ha destacat que “és un honor i alhora un repte il·lusionant representar les cooperatives de treball en tots els fòrums” i ha agraït en especial el lideratge de l’anterior president, Guillem Llorens, conjuntament amb el treball de tots els membres que conformen el Consell Rector i l'equip tècnic de la Federació.

    Els seus principals objectius durant el seu mandat són reforçar la veu i la presència de les cooperatives de treball, tenir un cooperativisme de treball fort, visible, amb capacitat de transformació i mostrar-se com a exemple de sostenibilitat i de futur: des del compromís, l’atenció a la cura de les persones i del nostre entorn.

    Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


    No hi ha cap comentari

    Comenta aquest article