‘El pòdcast de Jornal.cat’: Dels gestos que mouen masses, amb Jordi Rojas d’Opcions

En aquest capítol se situen oportunitats i reptes de l’economia social i solidària


El quart capítol del Pòdcast de Jornal.cat, publicat tant a Spotify com a Youtube, compta amb una conversa sobre l’activisme dels petits gestos i les oportunitats i reptes de l’economia social i solidària amb Jordi Rojas, soci fundador de la cooperativa de consum Opcions.

També es reivindica la trajectòria d’una cooperativista històrica i s’explica l’actualitat de l’economia social i solidària del darrer mes. A més, hi trobem una nova edició del concurs sobre el preu just, que aquest cop compta amb una cervesa artesana.

A l’entrevista, Jordi Rojas admet que “el capitalisme ha colonitzat els nostres marcs mentals i combatre això està costant molt”. Tanmateix, aquest context no li fa perdre l’aposta per la transformació social. “Soc un convençut que la quotidianitat, els petits gestos, són molt importants perquè desencadenen coses col·lectives” i “aquestes coses col·lectives han d’incidir políticament”, afirma. 

Aquest és el tercer capítol d’una temporada de deu episodis, conduïts per la directora del mitjà, Aina Serra. El pòdcast vol reflexionar sobre les aportacions i els reptes de l’economia social i solidària en diferents àmbits de la societat. 

Podreu trobar el capítol a Spotify i YouTube.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article