Jornal.cat presenta la seva primera publicació impresa: ‘Jornaleres’

La FESC acollirà la presentació de la publicació amb un pòdcast en directe de Jornal.cat


    Jornal.cat presentarà la seva primera publicació impresa en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), el 19 d’octubre a les 19h a l’Espai Arcadi Oliveres. ‘Jornaleres’ és el títol d’aquesta nova edició, que recull pòsters i entrevistes que aporten la mirada de referents com Pastora Filigrana, Karolyna Nuñez, Andoni Egea, Pia Hollenstein, Eva Vilaseca, Ivan Miró o Alba Rojas, entre molts altres.

     

    Aina Serra, directora de Jornal.cat, destaca que “Jornaleres és una publicació sense principi ni fi, és un recull de pòster - entrevistes que agafa el relleu de les jornaleres que ens han precedit i sembra llavor per a les que vindran”. “Es tracta d'una acurada edició que convida a llegir, compartir o penjar-la", afegeix.

    A més, Marta Rosique, cap de redacció de Jornal.cat, també recalca que s’han seleccionat “persones que puguin aportar mirades complementàries de l'economia social i solidària: mirada antiracista, feminista, rural i urbana, cultural, tecnològica...”. 

    La publicació s’ha treballat amb la cooperativa Bildi Grafiks, que s’ha encarregat del disseny de l’edició en paper.

    La presentació, que tindrà lloc a la FESC, comptarà amb El Pòdcast de Jornal.cat en directe, afegint noves seccions. També hi haurà una tertúlia amb algunes de les persones entrevistades i es promourà la participació activa del públic. 

    L’edició en paper serà gratuïta i es repartirà a la FESC i també en altres fires, com la Fira Migrant d’Economia Solidària i Diversa.

    Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


    No hi ha cap comentari

    Comenta aquest article