Fincas Corral posa a lloguer tota la seva cartera d'habitatges


Fincas Corral ha anunciat avui que ha posat a disposició del mercat de lloguer tots els habitatges de la seva cartera, sense necessitat de garanties, dipòsits o avals i amb dos mesos de lloguer gratuït. L'únic requisit és presentar una nòmina. El president de Fincas Corral, Josep Xicola Fajas, i el director general de la companyia, Joan Batalla, han anunciat en un comunicat que han posat a disposició del mercat de lloguer el patrimoni de l'empresa a tot l'Estat.

Els interessats es podran acollir a aquests lloguers sense necessitat de presentar garanties, ni dipòsits ni avals, amb dos mesos de lloguer gratuïts i només presentant una nòmina, i es formalitzarà el contracte de lloguer sense requisits.

Xicola va adquirir per setembre la xarxa d'intermediació immobiliària Fincas Corral al seu fundador, Calixto Corral, ja aleshores va anunciar la seva intenció d'introduir habitatges al mercat de lloguer. La immobiliària compta amb un total de 385 treballadors que van començar a rebre els salaris endarrerits a partir del canvi de propietari.

Font: Agències.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article